Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Guvernul da asigurari: Nu exista nicio discutie legata de starea de urgenta. Starea de alerta ne ofera instrumentele necesare

Diaspora Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca nu exista in acest moment discutii despre introducerea starii de urgenta, iar starea de alerta ofera instrumentele necesare autoritatilor pentru a tine sub control pandemia.

„Starea de urgenta ofera putine masuri suplimentare fata de starea de alerta. (...) Nu exista nicio discutie legata de starea de urgenta. Starea de alerta ne ofera instrumente daca sunt folosite in mod rational, pe baza unor evaluari stiintifice, pe baza evaluarii zonelor cu cel mai mare risc de infectare, de asemenea pune la dispozitie si instrumente de a-i sanctiona pe cei care nu respecta regulile. Sigur, mai avem o problema cu primarii, noi nu putem de exemplu sa suspendam autorizatia unei terase care nu respecta regulile. Autorizatiile de functionare sunt date de primari si de aceea am cerut prefectilor sa ceara concursul primarilor, care trebuie sa se implice si sa isi foloseasca toate parghiile pe care le au la dispozitie pentru a comunica masurile respective si pentru a indemna cetatenii sa respecte masurile sanitare”, a declarat premierul, la Romania TV, potrivit Agerpres.

El a precizat ca „pana la o reducere semnificativa a numarului de infectari zilnice, invatamantul se desfasoara online”.

Ludovic Orban a spus ca a fost crescut numarul scolilor conectate la internet cu peste 3.000, au fost distribuite „un numar impresionat de tablete” si au avut loc „nenumarate” intalniri cu operatorii de telefonie mobila, carora li s-a cerut sa fie marita acoperirea la internet in mediul rural.

„Dar nu exista la ora actuala posibilitate de conectare a tuturor copiilor”, a spus premierul, care a adaugat ca se fac eforturi continue pentru a rezolva aceasta problema.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub