Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

In Sinaia si Azuga, intrate in scenariul rosu, nimic nu mai este la fel. Singura speranta pentru turism a ramas ninsoarea

Diaspora Romania

Sunt restrictii noi si pe Valea Prahovei, in statiunile Azuga si Sinaia care au intrat in scenariul rosu. Proprietarii restaurantelor si cafenelelor nu isi mai pot desfasura activitatea in interior, insa terasele raman deschise. Multi dintre ei s-au pregatit deja pentru sezonul rece si mai au o singura speranta: zapada.

Mihaela Barbu, administrator de restaurant: ,,Suntem foarte afectati. Cu toate acestea, nu am dat niciun salariat afara. Ne uitam zi de zi la vreme. Pe de o parte, ne rugam sa ninga, pentru ca e statiune de munte si astea sunt serviciile pe care si le doresc si clientii de la munte. Pe de alta parte, nu pot sa zic ca e usor daca ploua sau daca ninge.

Situatia este dificila pentru toata lumea.

Octavian Birau, manager al unui complex hotelier: ,,Livram la domiciliu. Ne pregatim pentru oaspetii care sunt cazati in hotel, pentru ca dumnealor au voie. Pe viitor, speram ca numarul cazurilor sa scada, in asa fel incat macar 30-50% din capacitatea restaurantelor sa poata fi utilizata".

Din cauza pandemiei nici turistii nu s-au mai incumetat sa viziteze zonele montane.

,,Turismul va fi afectat, dar ma gandesc ca sanatatea omului este cea mai importanta".

 ,,Poate pentru tineret este foarte greu, pentru ca fiecare vrea la o terasa. Dar eu cred ca e foarte bine, suntem de acord".

In Sinaia sunt 163 de restaurante si cafenele care sunt afectate de noile restrictii. De asemenea, tot aici se regasesc 27 de hoteluri si 44 de pensiuni.

Timp de 14 zile, purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise, organizarea de spectacole, festivaluri sau alte evenimente culturale este interzisa, iar activitatea restaurantelor in interior, a cafenelelor, si a salilor de jocuri este interzisa.

Activitatea restaurantelor si a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unitati de cazare este permisa doar pentru persoanele cazate in cadrul acestor unitati. De asemenea, se permite prepararea hranei si comercializarea produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice care nu se consuma in spatiile respective, precizeaza sursa citata.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub