Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii la ora 17.00

Diaspora Romania

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa incepand cu ora 17.00, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. 

Iohannis a avut miercuri, de la ora 13.00, la Palatul Cotroceni, o noua sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Potrivit comunicatului transmis de Administratia Prezidentiala, presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a avut miercuri, 18 noiembrie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban; Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru; Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

La sedinta au luat parte si mai multi experti din sanatate.

"Vor participa si vicepresedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, prof. dr. Dorel Sandesc; Seful Sectiei Anestezie si Terapie Intensiva I, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Carol Davila”, Col. Dr. Dan Corneci; Managerul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes”, dr. Emilian Imbri; Lector la Facultatea de Inginerie Medicala din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, Elena Ovreiu", se mai arata in comunicat.

Klaus Iohannis a anuntat in cadrul conferintei de presa sustinuta marti ca urmeaza sa aiba o intalnire cu expertii din domeniul sanitar pe tema echipamentelor specifice sectiilor de terapie intensiva. 

"In ceea ce priveste situatia la zi din sistemul sanitar, voi organiza o intalnire la Palatul Cotroceni cu expertii in domeniu pe tema echipamentelor din spitale, mai specific a celor din sectiile de terapie intensiva, cu referire la sistemele de gaze medicinale si reteaua electrica. Stim ca exista numeroase probleme in acest domeniu, care impun rezolvarea lor cu prioritate", a declarat seful statului, marti seara.

El a precizat ca intalnirea de la Cotroceni a fost convocata pentru a discuta cu guvernanti, cu specialisti din domeniu, din zona terapiei intensive, despre masurile care se impun pentru ca o tragedie ca aceea de la spitalul din Piatra Neamt sa nu se mai repete.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub