Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Primarul Capitalei, despre luminitele de sarbatori: Daca tot s-au pus, o sa le aprindem

Diaspora Romania

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca in Bucuresti vor fi aprinse luminitele de sarbatori, problema iluminatului fiind reglementata printr-un contract incheiat pentru trei ani, care va expira odata cu aceasta iarna.

"Chestiunea iluminatului de sarbatori tine de un contract incheiat intre o companie municipala in subordinea Consiliului General si un operator privat.

Trebuie sa avem un consiliu. Consiliul trebuie sa schimbe Adunarea Generala a companiei, Adunarea Generala trebuie sa schimbe Consiliul de Administratie (CA), iar CA sa discute cu operatorul privat.

Contractul a fost semnat pe trei ani si va expira odata cu aceasta iarna, s-au executat lucrari pe 90% din ce se prevedea. Vom avea aceeasi decorare a strazilor pe care am avut-o anul trecut", a explicat Nicusor Dan.

El a spus ca valoarea contractului este de noua milioane de lei.

Intrebat daca luminitele vor fi aprinse in 1 Decembrie, primarul general a raspuns: "Este o decizie pe care o sa o luam. Daca tot s-au pus, o sa le aprindem".

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub