Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Facebook, interzis in Insulele Solomon. Este a patra tara din lume care a luat aceasta decizie

Diaspora Romania

Guvernul din Insulele Solomon a decis sa interzica temporar Facebook din cauza utilizarii abuzive si in lipsa unei reglementari in ceea ce priveste site-ul retelei social.

Ministrul comunicatiilor Peter Shanel Agovaka a confirmat decizia pentru ziarul Solomon Times, spunand ca probleme controversate au fost ridicate prin intermediul platformei.

El a precizat ca exista ingrijorari cu privire la lipsa legislatiei care sa „guverneze utilizarea internetului”.

„Limbaj abuziv impotriva ministrilor, a prim-ministrului, atac la reputatie, defaimare, toate acestea sunt probleme ce ingrijoreaza”, a declarat Agovaka pentru Solomon Times Online, relateaza Agerpres.

„Utilizarea internetului in Insulele Solomon trebuie acum sa fie reglementata cum se cuvine pentru a ne proteja tinerii de continutul daunator”, a adaugat el.

Agovaka a asigurat ca organizatiile media vor putea in continuare sa functioneze ca de obicei, cu exceptia pierderii accesului la platforma de social media.

Majoritatea mass-media in acest stat insular din Pacific foloseste Facebook si prim-ministrul utilizeaza platforma pentru a transmite live discursuri la nivel national, potrivit STO.

Agovaka a spus ca guvernul are inca nevoie „sa afle cum poate sa faca acest lucru” si nu a specificat cat timp va fi valabila interdictia.

„Operatorii trebuie sa creeze un firewall pentru a bloca Facebook”, a considerat Agovaka.

In prezent, China, Iranul si Coreea de Nord au impus de asemenea interdictie asupra Facebook.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub