Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Diaspora Romania:Arabia Saudită blochează accesul Iranului la o reuniune a Organizaţiei pentru Cooperare Islamică privind planul de pace în Orientul Mijlociu al lui Trump

Diaspora Romania

Arabia Saudită a blocat accesul delegaţiei iraniene la reuniunea de luni a Organizaţiei pentru Cooperare Islamică, din Jeddah, la care va fi discutat planul de pace pentru Orientul Mijlociu al preşedintelui american Donald Trump, a anunţat Ministerul de Externe al Iranului, transmite Reuters.

Autorităţile saudite nu au emis vize pentru participanţii iraniei, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Abbas Mousavi.

”Guvernul Arabiei Saudite a împiedicat participarea delegaţiei iraniene la reuniunea pentru analizarea planului pentru ”acordul secolului”, la sediul Organizaţiei pentru Cooperare Islamică”, a spus Mousavi, citat de agenţia de presă Fars.

Mousavi a spus că Iranul a depus o plângere la organizaţie şi a acuzat Arabia Saudită că se foloseşte în mod greşit de poziţia sa e gazdă pentru sediul central al acesteia.

Oficialii saudiţi nu au comentat imediat informaţia.

Oficialii iranieni au condamnat planul preşedintelui Trump de rezolvare a conflictului dintre Israel şi Palestina, după anunţarea oficială a acestuia, săptămâna trecută.

Conducerea palestiniană a respins planul, afirmând că favorizează puternic Israelul şi că le va nega formarea unu istat independent viabil.

Arabia Saudită şi Iranul sunt blocate într-un război prin intermediari, luptând pentru exercitarea de influenţă în Orientul Mijlociu. Cele două ţări susţin părţi opuse în conflictele din Siria şi Yemen.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub