Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Val de plangeri dupa penele de curent din ultima perioada. Cum vor fi despagubiti clientii companiilor de energie

Diaspora Romania

Promisiune din partea furnizorilor de electricitate. Clientii afectati de panele de curent vor primi compensatii in bani, iar consumatorii nu trebuie sa faca niciun demers, pentru ca ele vor fi incluse, automat, pe factura. Decizia vine pe fondul unui val de plangeri, dupa ce mai multe cartiere din Bucuresti au ramas cu orele fara curent electric. Retelele au picat una cate una, iar distribuitorii de electricitate pur si simplu nu au mai raspuns la plangerile clientilor.

Zoltan Nagy-Bage, vicepresedinte ANRE: “Scrie pe factura ca este o compensatie. Apare o suma cu minus in factura si explicatii pentru ce anume, pentru ca sunt mai multi indicatori standard.

E posibil sa nu fie chiar in factura urmatoare, dar in 3-6 luni sa apara aceste compensatii.

Exista un termen in standard in care trebuie preluat fiecare apel de catre un operator uman, nu doar de robot. Maximum 30 de secunde de la initierea apelului pana la preluare acestuia, fara interventia unui operator uman, 180 de secunde pentru preluarea apelului de catre un operator uman si 20 de minute de la preluarea apelului pentru inceperea convorbirii”.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub