Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Grecia se confrunta cu o alta problema: spargerile auto pe banda rulanta. Turist: „2, 3 minute le-a luat operatiunea”

Diaspora Romania

Numarul turistilor romani in Grecia scade vizibil, de cand tara a intrat in zona rosie. Reprezentantii agentiilor de turism spun ca, de cele mai multe ori, clientii lor aleg alte tari pentru vacanta. De cateva zile, Grecia se confrunta cu o alta problema: spargerile auto pe banda rulanta.

Calatorii care si-au rezervat vacante in Grecia de la inceputul anului prin agentii de turism sunt in majoritate vaccinati si merg spre destinatiile alese, chiar daca tara a intrat in zona rosie. Schimbarea insa a scazut cererea pentru pachetele turistice spre zone populare, precum Thassos, Halkidiki sau Creta.

Cosmin Marinof - director agentie de turism: Rata de anulari este una normala, in jur de 2-3%. Numarul de rezervari pentru Grecia scade usor din cauza faptului ca oamenii nu stiu exact restrictiile si cum impacteaza, chiar daca sunt vaccinati. Cei vaccinati nu sunt afectati absolut deloc, de niciun fel de restrictii. Tarifele de care am avut parte anul acesta au fost printre cele mai mici din istoria (...) ultimilor 5-6 ani.

Turistii care ajung in Grecia sunt multumiti de conditiile de pe plaje si din localuri si de modul in care se respecta masurile COVID.

Oana Grozavu - blogger de calatorii: Kalimera din Lefkada, de pe plaja Pefkoulia. Ma aflu aici in Grecia de 6 zile. Peisajele sunt spectaculoase si plaja de asemenea, apa este foarte calda, culorile ei sunt perfecte pentru a te imbaia. Am remarcat si apreciat ca oamenii poarta masca in localuri sau in magazine. Nu am simtit foarte aglomerata insula, chiar daca sunt multi turisti. In ceea ce priveste preturile. Aici in Lefkada mi se par comparabile cu Romania si sa va dau cateva exemple, doua sezlonguri cu o umbrela costa 8 euro pe majoritatea plajelor, in taverne, un cocktail este 5 euro, aperitivele 4-5 euro, felurile principale 7-10 euro.

Exista si ghinionisti. Pe grupurile de Facebook au aparut in ultimele zile mai multe postari ale unor romani care s-au trezit cu automobilele sparte. Marius a ramas fara bunuri in valoare totala de 6 mii de lei, dupa ce a parcat masina in Atena.

Marius, turist jefuit: Trei ore am stat in Atena pana sa patim acest incident. Am parcat intr-o zona centrala, langa o banca, cu 2 camere de luat vederi fix pe partea cu camere s-a spart geamul. 2, 3 minute le-a luat operatiunea. Din fericire si din pacate doar portofelul iubitei mele. Eu aveam restul documentelor la roata de rezerva. Si poate 1.500 lei din torpedo si banii din portofelul ei si alte obiecte de valoare sentimentala. Cred ca vina e a noastra, a turistilor, ca nu ne informam pana sa ajungem intr-o zona.

O alta turista s-a plans ca a parcat masina langa o plaja din Pefkochori si i-au fost furate un ghiozdan cu electronice si 50 de euro. Cele doua postari au adunat zeci de comentarii ale unor persoane care au trecut prin experiente asemanatoare in alte statiuni ale Greciei.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub