Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Se termina canicula, incep vijeliile. Climatolog, despre luna august: "Se pare ca nu vom mai avea un val de caldura foarte puternic"

Diaspora Romania

Zilele de canicula sunt pe final, insa caldura extrema va fi inlocuita de vijelii in toata tara. Capitala se poate confrunta cu o furtuna inca din aceasta seara. Expertul climatolog Roxana Bojariu avertizeaza ca astfel de treceri dintr-o extrema in alta pot aparea destul de des si sfatuieste pe oameni sa urmareasca toate actualizarile meteorologice. Ea spune ca luna august nu va mai avea valuri de caldura atat de puternice ca cel de acum, dar nici nu poate exclude aparitia unor schimbari neasteptate.

"De maine incepand (joi - n.r.) - inca mai avem canicula maine in sudul tarii si in Bucuresti - dar incep si instabilitatile in toata tara, inclusiv in Bucuresti, din orele serii, ne putem astepta la vijelii. Exista o informare care ne spune ca pana sambata dimineata intreaga tara va fi sub aceste instabilitati si vom avea iarasi vijelii, ploi torentiale, descarcari electrice, episoade de grindina, intensificari de vant. Asa ca, daca scapam in sud de canicula, vin furtunile - in toata tara vin furtunile", a declarat Roxana Bojariu.

Ea spune ca luna august nu va mai avea valuri de caldura atat de puternice, dar nici nu exclude ca lucrurile sa se schimbe brusc.

"Dupa furtuni, chiar daca mai cresc temperaturile, asa cum arata lucrurile acum se pare ca nu vom mai avea un val de caldura foarte puternic. Dar lucrurile se pot schimba foarte rapid, e bine sa urmarim toate actualizarile, chiar daca, asa cum arata acum informatiile, luna august pare sa fie destul de linistita din punct de vedere al temperaturilor foarte ridicate. Dar, inca o data, estimarile prognostice cu anticipatie mai mare nu sunt tot atat de precise ca prognozele de zi cu zi. Pe de altă parte, ele indica ce se intampla fata de o referinta medie, nu pot sa prognozeze fenomenele extreme", a mai aratat expertul climatolog. 

"Fenomenele extreme, pe durate mai scurte de timp, se pot intampla pe tot parcursul lunii august si probabil ca vijelii vom mai avea, cu aceste intensifiari de vant, cu episoade de grindina si aceste ploi de vara, dar cu cantitati, ati vazut, care pot deveni foarte importante", a avertizat Roxana Bojariu.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub