Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Polonia va elimina restrictiile doar pentru persoanele care s-au vaccinat anti-Covid

Diaspora Romania

Guvernul Poloniei ar urma sa elimine restrictiile impuse de pandemia de coronavirus pentru toate persoanele vaccinate, indemandu-i astfel si pe ceilalti sa mearga sa se imunizeze cat mai curand. "Trebuie sa evitam o noua carantina cu orice pret", a precizat vicepremierul tarii. 

Propunerile privind relaxarea restrictiile anti-Covid au fost dezvaluite de publicatia locala Gazeta Prawna. Potrivit sursei citate, guverul de la Varsovia analizeaza si un cadrul legal prin care cei ce detin afaceri, de tipul barurilor sau restaurantelor, sa poata refuza clientii care nu prezinta dovada vaccinarii. 

Vicepremierul polonez, Jaroslaw Gowin, a precizat pe Twitter ca restrictiile care vor ramane pentru cei care nu s-au imunizat nu incarca libertatea acestora, insa reprezinta o forma de a proteja populatia si a evita cu orice pret un nou lockdown.

"Persoanele care sunt vaccinate trebuie sa aiba garantia ca nu vor fi vizate de nicio noua restrictie. Restrictiile asupra persoanelor nevaccinate nu le incalca libertatea, ele sunt o protectie a libertatii restului societatii. Trebuie sa evitam o noua carantina cu orice pret”, a spus Gowin.

De la inceputul pandemiei, Polonia a raportat in total 2.883.284 de cazuri de Covid-19 si 75.265 de decese.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub