Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Teste Covid falsificate si vandute pentru 300 de lei, in special pentru vacante. Politistii au retinut un barbat

Diaspora Romania

Un barbat din Valcea a fost retinut de politisti dupa ce a vandut, pentru 300 de lei, teste Covid falsificate, care erau folosite pentru calatoriile in afara tarii. Oamenii legii din Capitala au facut mai multe perchezitii, inclusiv la o agentie de turism.

In vizor este si o agentie de turism, de unde fost ridicate bunuri despre care exista suspiciunea ca au fost folosite la comiterea faptelor.

Politistii din Bucuresti au facut, marti, doua perchezitii in judetul Valcea, intr-un dosar de fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals informatic si uz de fals, anunta joi Politia Capitalei. Din date a reiesit ca, in perioada februarie 2021 – prezent, un barbat de 51 de ani ar vinde celor interesati, in special celor care doresc sa calatoreasca in afara tarii, pentru 300 de lei, buletine de analize medicale falsificate cu rezultatul negativ la virusul SARS-COV-2.

Suspectul principal si un alt barbat de 44 de ani au fost audiati.

Potrivit sursei citate, din probatoriu a rezultat ca barbatul de 51 de ani ar fi vandut mai multor persoane buletine medicale emise in fals, in numele unei societati. De asemenea, s-a stabilit ca documentele ar fi fost intocmite si transmise acestuia de catre un barbat de 44 de ani.

Totodata, de la o agentie de turism dintr-un judet au fost ridicate mai multe bunuri despre care exista suspiciunea ca ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub