Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Meteorologii au actualizat codul galben de furtuni. Ploile si vijeliile se extind si cuprind aproape toata tara

Diaspora Romania

Meteorologii au emis un nou cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, care va intra in vigoare joi la ora 12 si va afecta 31 de judete. Se anunta trei zile de ploi torentiale, cu vijelii si grindina.

Alerta Cod galben este in vigoare joi intre orele 12.00 si 23.00. In Oltenia, Maramures, nordul Moldovei, local in Muntenia si in Transilvania, precum si in zonele de munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii si grindina.

In intervale scurte de timp cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si izolat 40 l/mp.

Sunt vizate judetele Satu Mare, Maramures, Suceava, Bistrita-Nasaud, Neamt, Harghita, Mures, Brasov, Covasna, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Dolj, Mehedinti, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timis, Caras Severin, Hunedoara, Botosani, Bacau, Vrancea, Buzau, Giurgiu, Teleorman si Olt.

Totodata, ANM a emis o informare meteo valabila pana duminica, ora 23.00, care anunta perioade in care instabilitatea atmosferica se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si, izolat, grindina.

Aceste fenomene se vor semnala joi, vineri si sambata (10, 11 si 12 iunie), indeosebi dupa-amiaza si seara, in zonele de deal si de munte, precum si in sudul si centrul teritoriului. Incepand din noaptea de sambata spre duminica (12/13 iunie), aria ploilor insemnate cantitativ se va extinde treptat dinspre nord-vest si va cuprinde toate regiunile.

In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si, pe arii restranse, 25...50 l/mp.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti

Meteorologii au actualizat joi prognoza speciala emisa pentru Bucuresti. Pana duminica, dupa-amiezele vor fi ploioase. Temperaturi scad de la 27 de grade Celsius la 23 de grade.

In intervalul joi - duminica, mai ales in cursul dupa-amiezelor vor fi perioade cu innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Ploile vor avea si caracter torential, iar in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de 5...10 l/mp si izolat posibil peste 15...20 l/mp.

Temperaturile maxime vor fi in general de 25...27 de grade, iar cele minime de 13...16 grade.

Duminica (13 iunie), valorile termice vor fi in scadere astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub