Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Sofer oprit cu focuri de arma de politistii de frontiera din Viseu de Sus. Barbatul este banuit de braconaj

Diaspora Romania

Joi dimineata, in jurul orei 3:20, politistii de frontiera din Viseu de Sus au vrut sa opreasca pentru control un autoturism marca Mitsubishi fara placute de inmatriculare, care circula pe un drum forestier, de la frontiera de stat spre interiorul tarii, pe directia localitatii Borsa, judetul Maramures. Soferul nu a oprit la semnalele politistilor, continuandu-si deplasarea in mare viteza, fapt pentru care agentii au tras trei focuri de avertisment in plan vertical.

Dupa cativa kilometri o alta patrula a politiei de frontiera a incercat sa-l opreasca, dar nici de aceasta data conducatorul auto nu s-a oprit. De aceasta data, politistii au tras un foc de arma spre pneurile masinii. In acel moment, soferul a virat brusc pe un drum laturalnic, iar la putin timp, la trecerea peste un pod, masina s-a rasturnat.

Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un cetatean roman, in varsta de 35 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures. Acesta nu prezenta leziuni majore si nu a dorit asistenta medicala.

In urma unui control sumar asupra mijlocului de transport au fost observate in interiorul autoturismului par de animal si pete de sange, indicii privind savarsirea infractiunii de braconaj cinegetic. Totodata, s-a mai constatat ca persoana in cauza are dreptul de a conduce anulat.

Cercetarile sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, in cooperare cu reprezentanti ai Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase al IPJ Maramures.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub