Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Klaus Iohannis a mers sa stranga gunoaie de pe raul Arges: Era plin de deseuri pana aici. Marginea drumului nu e groapa de gunoi

Diaspora Romania

Presedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri, in localitatea Darasti, judetul Ilfov, pentru a lua parte la o campanie de curatenie pe malul raului Arges. Seful statului a declarat ca oamenii trebuie sa constientizeze ca marginea drumului nu este groapa de gunoi si a incurajat comunitatile locale sa organizeze actiuni de strangere a deseurilor. 

Klaus Iohannis: Am venit astazi aici ca sa adunam gunoaie, aruncate de concetateni de-ai nostri care inca nu au inteles, din pacate, ca natura nu este groapa de gunoi. Pe drumul incoace, probabil ati observat, peste tot gunoaie, moloz la marginea drumului si cred ca este momentul sa o spunem foarte clar si apasat. Trebuie sa acceptam cu totii ca marginea drumului nu este groapa de gunoi, albia raului nu este groapa de gunoi.

Depinde de noi sa avem grija de mediul inconjurator. Si daca cineva crede ca faptul ca locuieste in oras nu are nicio legatura cu mediul pot sa-l contrazic direct. Nu exista viata sanatoasa fara un mediu sanatos. De aceea, trebuie sa ne implicam si nu, nu este suficient sa ne enervam daca vedem o gramada de gunoaie lasata de cineva care atat a inteles. Trebuie sa facem ceva. Acest „sa facem ceva” poate sa aiba forma actiunii de astazi. Impreuna cu voluntarii „Let’s Do It, Romania!”, astazi vom aduna gunoaie aici, de pe malul Argesului. Dar aceasta actiune – care este una foarte valoroasa si vreau sa laud in mod expres si sa apreciez aceasta forma de implicare civica reprezentata aici de „Let’s Do It, Romania!” – este un exemplu.

Multi, mai ales tineri, sunt alaturi de noi, inteleg nevoia unor astfel de actiuni, insa incurajez autoritatile locale sa fie si ele alaturi de noi. Depinde foarte mult de primar, de consilierii locali sa organizeze actiuni de colectare a gunoaielor, a deseurilor. Depinde foarte mult de dascali, sa faca munca de constientizare in scoala, ca tinerii sa inteleaga ca locul gunoaielor si a deseurilor nu este in natura, ci acolo unde ele se colecteaza. Sigur, aceste centre trebuie organizate iarasi de autoritati.

Vedeti ca este un intreg circuit pe care trebuie sa-l avem si noi in Romania. Este momentul pentru actiuni decisive si pentru a incuraja astfel de actiuni, pentru a proteja, pentru a curata mediul, pentru asta am venit astazi aici, impreuna cu voluntarii „Let’s Do It, Romania!”.
So, let’s do it! Adica la treaba!

Activitatea la care participa seful statului se desfasoara in apropierea localitatii Darasti, judetul Ilfov si este parte a campaniei „Let’s Do It, Romania!”.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub