Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Bebelus in stare grava. Tatal spune ca l-a strivit in somn, dar anchetatorii au tras alta concluzie si il acuza de tentativa de omor

Diaspora Romania

Tatal unui bebelus care a ajuns la spital in stare grava, avand leziuni craniene, este acuzat de tentativa de omor. Barbatul din judetul Galati a sustinut ca a fost un accident petrecut in somn, insa anchetatorii au ajuns la alta concluzie.

Incidentul a avut loc in urma cu o luna in comuna galateana Ghidigeni. Un bebelus a ajuns in stare grava la spital, avand numeroase leziuni in zona craniana. Tatal copilului le-a spus anchetatorilor ca l-a strivit pe bebelus in somn, din greseala.

In urma cercetarilor si dupa finalizarea expertizei medicilor legisti, anchetatorii au decis sa deschida un dosar penal de tentativa de omor.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pe o perioada de 24 de ore, incepand cu data de 06.06.2021, a unui inculpat, pentru comiterea, in forma agravata, a tentativei la infractiunea de omor, prevazuta de art. 32 alin. (1) din Codul penal raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal, in referire la art. 199 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 77 lit. e) din Codul penal. Din materialul probator administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale, s-a retinut ca, in perioada 07.05-09.05.2021, inculpatul a aplicat lovituri cu mijloace contondente unui membru de familie, minor, si a cauzat un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragie cerebrala – intraventriculara, interemisferic, hematom subdural bilateral, fracturi craniene biparietale si dehiscenta suturi coronala si lambdoida, leziuni care au pus in primejdie viata acestuia", au anuntat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati.

Copilul este in continuare in stare grava. El a fost transferat de la Spitalul de Copii din Galati la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub