Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Niciun suspect nu a fost inca identificat in cazul uciderii lui Ioan Crisan. Seful Politiei Romane merge la Arad

Diaspora Romania

Seful Politiei Romane merge la Arad sa verifice de ce nu avanseaza ancheta in cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crisan. Masina acestuia a explodat in 29 mai si, pana acum, nu a fost identificat niciun suspect care ar fi pus bomba in vehicul. 

Seful Politiei Romane este asteptat la sediul Politiei din Arad ca sa vada care este stadiul anchetei.

La Politia Arad se afla inca de la inceputul acestei anchete adjunctul sefului Politiei Romane.

Pana acum au fost audiate toate persoanele din anturajul omului de afaceri – familie, prieteni – pentru a se stabili care putea fi motivul care sa fi dus la asasinarea lui.

Potrivit unor surse din ancheta exista un cerc de suspecti.

Ioan Crisan a murit in 29 mai, dupa ce masina pe care o conducea a explodat. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri si arata ca acesta a murit la cateva secunde dupa ce masina a sarit in aer.

Doua zile mai tarziu, in 31 mai, procurorii Parchetului General au incadrat explozia de la Arad, in care Ioan Crisan si-a pierdut viata, la omor cu premeditare.

Anchetatorii au descoperit doua tipuri de ADN pe explozibilul din automobilul omului de afaceri.

Anchetatorii iau in calcul varianta in care explozia masinii omului de afaceri din Arad sa fi fost un asasinat la comanda, iar bomba ar fi fost activata de la distanta. Oamenii legii asteapta si finalizarea expertizei asupra bombei, pentru a-si da seama ce fel de explozibil a fost folosit.

Pentru a-l prinde pe cel care a pus la cale asasinatul, politistii colaboreaza cu anchetatori din alte state europene, deoarece comanda este posibil sa fi venit din afara Romaniei.

Ioan Crisan detinea una dintre putinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajata de mai multi ani in perimetrul unei foste fabrici de canepa situata la cativa kilometri de municipiul Arad.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub