Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Avertizare meteo de vreme rea. Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si grindina in toata tara

Diaspora Romania

ANM a emis o avertizare meteo de vreme rea, valabila pentru toata tara. Potrivit meteorologilor, incepand de marti si pana joi seara vor fi ploi care vor avea si caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina. Instabilitatea atmosferica ramane accentuata pana la sfarsitul saptamanii.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare valabila pentru perioada: marti, ora 12.00 – joi ora 23.00.

Vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si, izolat, grindina.

Aceste fenomene se vor semnala indeosebi in zonele de deal si de munte, precum si in sudul, centrul si estul teritoriului. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si, pe arii restranse, 25...50 l/mp.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata pana la sfarsitul saptamanii.

ANM anunta vreme instabila si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o prognoza speciala pentru intervalul marti ora 12.00 - joi ora 23.00, pentru Bucuresti. Incepand de marti si pana joi seara, vremea in Bucuresti va fi normala termic, insa pe seara pot aparea ploi si furtuni, anunta meteorologii. 

Indeosebi in cursul dupa-amiezelor si al serilor de marti, miercuri si joi (8, 9 si 10 iunie) vor fi perioade cu innorari si averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile maxime vor fi de 24...26 de grade, iar cele minime de 13...15 grade.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub