Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

14 cetateni straini inghesuiti in autoturismul unui barbat care voia sa-i ajute sa intre ilegal in Romania

Diaspora Romania

Politistii de frontiera au depistat la granita, intr-un autoturism condus de un cetatean roman, 14 cetateni straini, potrivit unui comunicat al Politiei de Frontiera. Soferul masinii, care voia sa-i ajute pe cei 14 sa ajunga in Timisoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

"In data de 04.06.2021, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta au desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta. Astfel, in jurul orei 17.00, au oprit pentru verificari, pe comunicatia E70, la intrarea in localitatea Jebel, un autoturism marca Dacia MCV inmatriculat in Romania, condus de un cetatean roman. In autoturism au fost observati, in calitate de pasageri, 14 cetateni straini, toti barbati", transmite Politia de Frontiera.

Polisistii i-au condus pe cetatenii straini, precum si pe sofer la sediul institutiei pentru cercetari, unde li s-a facut triajul epidemiologic de catre echipajul medical sosit la fata locului.

"In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca pasagerii sunt cetateni din Turcia si din Afganistan, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, iar soferul autoturismului, un barbat in varsta de 28 de ani, domiciliat pe raza judetului Timis. Acesta din urma care a declarat ca intentiona sa ii ajute pe cei 14 cetateni straini sa ajunga in orasul Lugoj.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti pentru cetateanul roman, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, iar in baza materialului probator, Judecatorul de Drepturi si Libertati din cadrul Tribunalului Timis a dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile fata de sofer, la finalizarea cercetarilor urmand a fi dispuse masurile legale care se impun", au mai transmis oamenii legii.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub