Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Un barbat si-a sechestrat sotia si soacra in casa. Politistii au intrat pe fereastra apartamentului pentru le elibera

Diaspora Romania

Un barbat de 60 de ani este cercetat de politisti dupa ce si-a batut si sechestrat sotia si soacra. Cele doua femei au fost scoase din casa de oamenii legii, care au folosit o scara pentru a intra pe fereastra in apartamentul situat la etajul 1 al unui bloc din Craiova.

"Politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati de un barbat de 54 ani, din Craiova, cu privire la faptul ca un barbat isi tine sotia si soacra inchise in locuinta si nu le permite sa iasa afara. La fata locului au fost directionate imediat mai multe echipaje de politie din cadrul Sectiei 3 Politie Craiova care au stabilit ca un barbat de 60 ani, din Craiova, refuza sa deschida usa apartamentului de pe Strada Revolutiei, din Craiova, pentru a permite sotiei si soacrei sale sa iasa afara", informeaza IPJ Dolj.

La fata locului s-au deplasat si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Dolj, precum si un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj, iar fortele de ordine au luat hotararea sa patrunda in locuinta.

"Astfel, cu ajutorul unei scari, politistii au reusit sa patrunda in locuinta situata la etajul 1, pe o fereastra a apartamentului. Din fericire, interventia s-a finalizat cu succes, iar persoanele implicate nu au suferit vatamari corporale. Barbatul a fost imobilizat de politisti si condus la sediul sectiei pentru audieri, in vederea stabilirii situatiei de fapt. Din cercetari, politistii au stabilit ca barbatul in cauza, in cursul noptii de 5/6 iunie a.c., le-ar fi agresat fizic pe cele doua femei", mai spun reprezentantii IPJ Dolj.

Politistii au intocmit formularul de evaluare a riscului, insa cele doua femei s-au opus emiterii unui ordin de protectie provizoriu.

"Barbatului i-a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate si violenta in familie, iar cercetarile sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova. Barbatul a fost transportat la un spital de specialitate, pentru a i se efectua un consult medical, unde a ramas internat", au mai transmis oamenii legii.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub