Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

CNCAV: 128.400 doze de vaccin Moderna ajung vineri in tara

Diaspora Romania

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV) a anuntat ca alte 128.400 de doze de vaccin produs de compania Moderna vor ajunge vineri in Romania. 

Potrivit CNCAV, dozele vor sosi la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producatoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse in Bucuresti pe cale terestra.

Ulterior, dozele de vaccin vor fi distribuite, dupa cum urmeaza:
- Centrul Regional de Depozitare Brasov: 43.200 doze;
- Centrul Regional de Depozitare Cluj: 43.200 doze;
- Centrul Regional de Depozitare Iasi: 42.000 doze.

CNCAV a precizat ca, pana in prezent, 981.600 de doze Moderna au fost receptionate, iar 597.731 au fost deja utilizate pentru imunizarea populatiei.

Peste 3 milioane de romani au fost vaccinati cu ambele doze

Aproape 90.000 de persoane au fost vaccinate in Romania in ultimele 24 de ore, iar numarul total al celor care au primit ambele doze de vaccin a depasit 3 milioane.

Potrivit CNCAV, in ultimele 24 de ore au fost vaccinte 87.959 de persoane, dintre care 28.241 au primit prima doza, iar 59.718 pe cea de-a doua. 65.322 de persoane au primit vaccin Pfizer, 7.654 Moderna, 7.812 AstraZeneca, iar 7.171 au primit vaccin Johnson&Johnson.

De la inceputul campaniei de vaccinare au fost vaccinate 4.057.860 de persoane, dintre care 3.056.205 au primit ambele doze de vaccin.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub