Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Toata lumea din Marea Britanie va avea acces gratuit la doua teste anti-Covid pe saptamana

Diaspora Romania

Toata lumea din Marea Britanie va avea acces gratuit la doua teste anti-Covid pe saptamana, potrivit unui program initiat de Guvern care va incepe vineri, 9 aprilie.

Toti cetatenii din Anglia vor avea acces la doua teste rapide pentru coronavirus saptamanal, incepand de vineri, in cadrul unei extinderi a programului de testare al guvernului.

Kiturile care pot oferi rezultate in aproximativ 30 de minute vor fi disponibile gratuit la punctele de testare, in farmacii sau vor fi distribuite prin posta.

Testele sunt deja oferite elevilor si familiilor acestora, precum si celor care trebuie sa plece de acasa pentru a munci. Testele rapide se adreseaza celor fara simptome Covid si pot fi luate acasa.

Criticii programului spun ca acesta risca sa devina o risipa de bani "scandaloasa".

Masura vine intr-o perioada in care premierul Boris Johnson urmeaza sa se intalneasca cu cabinetul pentru a semna planul privind urmatoarea etapa de eliminare a  restrictiilor in Anglia, care prevede redeschiderea magazinelor neesentiale, precum si functionarea teraselor, a pub-urilor si a restaurantelor, incepâad din 12 aprilie. Johnson a salutat planul de a oferi tuturor teste incepand cu 9 aprilie.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub