Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Restrictii de circulatie in Ungaria, de Pastele Catolic

Diaspora Romania

Circulatia vehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restrictionata pe teritoriul Ungariei incepand de joi, ca urmare a faptului ca se celebreaza Sarbatorile Pascale Catolice. In intervalul orar mentionat, traficul de calatori si autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfasura in conditii normale.

Autoritatile de frontiera din Ungaria au transmis Politiei de Frontiera din Romania ca incepand de joi, ora 23.00 (ora Romaniei) pana vineri,ora 23.00, si de sambata, ora 23.00 (ora Romaniei) pana luni, 5 aprilie, ora 23.00, circulatia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restrictionata pe teritoriul Ungariei. Restrictiile intra in vigoare ca urmare a faptului, ca in perioada urmatoare se celebreaza Sarbatorile Pascale Catolice, noteaza Mediafax.

In aceste perioade, soferii automarfarelor vor avea obligatia sa stationeze in parcarile special amenajate, pana la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restrictii de circulatie pe drumurile publice din Ungaria.

Traficul autoturismelor se va desfasura normal

In intervalul orar mentionat, traficul de calatori si autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfasura in conditii normale.

In acest sens, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea va tine legatura permanent cu autoritatile de frontiera din Ungaria pentru a fi dispuse masuri comune pentru fluidizarea traficului la ridicarea restrictiilor .

Politia de Frontiera din Romania le recomanda soferilor de automarfare si participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea. De asemenea, este recomandata consultarea aplicatiei Trafic on-line dezvoltata si pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibila pe pagina de internet https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/?vt=2&dt=2 .Aceasta aplicatie prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Punctele de frontiera existente la granita cu Ungaria pe unde automarfarele pot tranzita sunt pe raza jud. Arad: P.T.F. Nadlac – Nagylak, P.T.F. Nadlac II- Csanadpalota, P.T.F. Turnu - Batonnya; P.T.F. Varsand – Gyula, pe raza jud. Bihor: P.T.F. Bors - Artand; P.T.F. Bors II- Nagykereki; P.T.F. Valea lui Mihai - Nyirabrany; pe raza jud. Satu Mare: P.T.F. Petea – Csengersima.

Politia de Frontiera a pus la dispozitia participantilor la traficul transfrontalier numarul de telefon 021.9590 unde pot semnala diferite aspecte despre modul in care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, sesizarile fiind preluate de catre politistii de frontiera care vor actiona in consecinta, legal, de la caz la caz.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub