Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Estimari meteo pe urmatoarele 4 saptamani. Temperaturile vor fi in media ultimilor ani, dar va ploua mai putin

Diaspora Romania

Meteorologii estimeaza ca vremea se va incalzi in urmatoarea luna, iar temperaturile vor fi apropiate de media perioadei, cu exceptia saptamanii 05-12 aprilie, cand vor fi mai ridicate decat in mod normal. Va ploua insa mai putin decat media ultimilor ani.

In saptamana 29 martie-5 aprilie, valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale pentru

aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Va ploua mai putin decat de obicei in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in zonele montane din vestul si sud-vestul teritoriului.

Pentru saptamana 05-12 aprilie, meteorologii estimeaza ca temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general deficitare, in cea mai mare parte a tarii. Exceptie vor face regiunile nord-vestice, unde aceastea vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

In saptamana 12-19 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori in general apropiate de

cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Si in acest interval va ploua mai putin decat de obicei, in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in zonele montane.

Pentru ultima saptamana a intervalului, 19-26 aprilie, valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta saptamana se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. Este estimata media saptamanala a abaterilor temperaturii aerului si a cantitatilor de precipitatii fata de media perioadei 1993-2016.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub