Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Turcia inaspreste restrictiile si revine la carantina pe perioada weekend-ului

Diaspora Romania

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat luni masuri mai stricte impotriva coronavirusului, citand numarul in crestere al oraselor cu risc ridicat de pe intreg teritoriul tarii, relateaza Reuters.

Erdogan a spus ca un lockdown pe perioada weekend-ului va fi instituit in timpul lunii Ramadanului, iar restaurantele vor livra numai la domiciliu.

Totodata, restrictiile de circulatie intre orele 21.00 si 05.00 vor continua, a precizat presedintele turc Erdogan.

Consolidarea masurilor vine dupa ce medicii au cerut guvernului sa impuna restrictii mai serioase deoarece Turcia „se lupta cu un tsunami” iar relaxarea duce la un „asasinat social”.

Turcia va primi turisti nevaccinati in sezonul estival

Turcia a anuntat ca asteapta turisti britanici si din alte tari in sezonul estival, precizand ca nu va solicita dovada de vaccinare.

Dupa 15 aprilie, autoritatile turce vor stabili daca turistii straini vor mai trebui sa prezinte rezultat negativ la teste anti-Covid-19 la frontiera Turciei.

Infectiile si decesele zilnice au crescut in ultima luna dupa ce Ankara a anuntat o perioada de revenire treptata la viata normala.

Turcia a inregistrat 29.081 de cazuri noi vineri, unul dintre cele mai mari bilanturi din acest an.

De la inceputul campaniei de vaccinare din 14 ianuarie, Turcia a administrat peste 14 milioane de doze, iar peste 8,2 milioane de persoane au primit si rapelul.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub