Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Nepalul, obligat sa isi inchida scolile din cauza poluarii atmosferice. Capitala tarii, printre cele mai poluate orase din lume

Diaspora Romania

Nepalul o ordonat inchiderea scolilor din cauza poluarii atmosferice, fiind pentru prima data in istoria tarii din Himalaya cand autoritatile decid inchiderea institutiilor de invatamant din acest motiv.

Capitala Nepalului, Kathmandu, invaluita intr-un nor gros de particule, este in prezent clasata printre cele mai poluate orase din lume, indicele calitatii aerului atingand valori de peste 300 la sfarsitul saptamanii trecute.

„S-a decis inchiderea institutiilor de invatamant pana vineri. Din cate stim, este prima data cand scolile sunt inchise din cauza poluarii”, a declarat pentru AFP Deepak Sharma, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei.

Guvernul a solicitat, de asemenea, populatiei sa ramana in case si sa evite lucrarile de constructie sau incinerarea gunoiului.

Expertii atribuie aceasta poluare efectului combinat al incendiilor forestiere din mai multe parti ale tarii si conditiilor meteorologice.

Vizibilitatea redusa din cauza poluarii a perturbat zborurile catre aeroportul din Kathmandu, provocand intarzieri de cateva ore.

Aeroportul a fost inchis chiar vineri, cand vizibilitatea a scazut sub 1.000 de metri, inainte de a fi redeschis in aceeasi zi, potrivit unui oficial al aeroportului.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub