Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Joe Biden afirma ca nu va impune carantina nationala: "Ar fi contraproductiv"

Diaspora Romania

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a declarat joi ca nu va impune 'carantina nationala' in pofida evolutiei rapide a pandemiei de COVID-19 in Statele Unite in ultimele saptamani, relateaza AFP.

'Nicio circumstanta nu ar putea justifica in opinia mea o carantina nationala totala. Cred ca ar fi contraproductiv', a declarat democratul, care urmeaza sa se instaleze pe 20 ianuarie la Casa Alba, scrie Agerpres.

SUA au inregistrat in 24 de ore, de miercuri pana joi, 2.239 de decese cauzate de COVID-19, potrivit bilantului prezentat de Universitatea Johns Hopkins.

Peste 200.146 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost identificate in acelasi timp in tara, cel mai grav afectata din lume. 

In 12 noiembrie, consilierul lui Joe Biden din echipa epidemiologica privind Covid, Michael Osterholm, spunea ca un lockdown national in SUA, timp de patru-sase saptamani, ar putea sa tina pandemia sub control, asa cum s-a intamplat in Noua Zeelanda si Australia.

Osterholm, care ocupa functia de director al Centrului de Cercetare si Politica a Bolilor Infectioase de la Universitatea din Minnesota, declara ca tara se indreapta spre „iadul Covid”. 

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub