Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Avertizare de ploi, ninsori si vant puternic. Care vor fi zonele cele mai afectate

Diaspora Romania

Meteorologii au emis vineri dimineata o informare meteo de vreme rea, pentru toata tara. Astfel, in urmatoarele doua saptamani temperaturile scad sub normalul perioadei, cu precipitatii insuficiente. Insa, dupa aceasta perioada, vor urma doua saptamani cu temperaturi peste normalul perioadei.

Cea mai mare parte a tarii este vizata de o informare meteo de ploi, ninsori si vant puternic incepand de vineri dupa-amiaza pana sambata seara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 20 noiembrie, ora 12:00 - 21 noiembrie, ora 17:00, aria precipitatiilor va cuprinde cea mai mare parte a tarii, incepand cu regiunile nord-vestice, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15 - 20 litri/mp.

In toate zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada, posibil mai consistent în Carpatii Meridionali. Precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare se vor semnala si in Transilvania si local in zonele de deal din Moldova, Muntenia si Oltenia.

Vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor, in general, cu viteze de 40 - 50 km/h, iar la munte, in special in zona inalta, rafalele vor depasi temporar 60 - 70 km/h, viscolind ninsoarea.

La finalul saptamanii vremea va deveni rece pentru aceasta data, cu temperaturi minime negative in toate regiunile.

Cum va fi vremea in Bucuresti

Vremea va fi închisa pe parcursul urmatoarelor doua zile si la Bucuresti, cu ploi pe parcursul noptii si intensificari moderate ale vantului, in timp ce temperaturile se vor situa intre 4 si cel mult 10 grade Celsius, reiese din prognoza de specialitate, publicata de ANM.

Cerul va prezenta innorari, iar in cursul noptii va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului, cand viteza la rafala va atinge 35 - 45 km/h. Temperatura maxima va fi de 9-10 grade Celsius, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 4 grade.

De asemenea, pe parcursului zilei de sambata, respectiv intre orele 8:00 si 17:00, vremea se va raci, iar cerul va fi mai mult noros si temporar va mai ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 5-6 grade Celsius.

 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub