Radio Diaspora Live 
Intră în cont Înregistrare
Contact Diaspora Locuri de munca Facebook Romani in Germania
Grup Facebook Partner
+ PACHETE DE PUBLICITATE + CAUT DE MUNCA + ADAUGA ANUNT Messenger

Ziua Copilului la ICR Tel Aviv – Expoziție de pictură și desen „Și bunica mea e din România!” (3–30 iunie 2020)

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv vă invită marÈ›i, 2 iunie 2020, la ora 19.00, pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/icr.telaviv/la vernisajul online al expoziÈ›iei de pictură È™i desene de copii È˜i bunica mea e din România!, organizată cu ocazia Zilei InternaÈ›ionale a Copilului. Vernisajul va consta într-un tur virtual al expoziÈ›iei.

Proiectul este o continuare a primei ediÈ›ii, din 2016–2017, a expoziÈ›iei de pictură È™i desene de copii, fiind realizat după un concept al artistei israeliene de origine română Livia Kessler, membră a AsociaÈ›iei Artistice Tseva Bateva.

ExpoziÈ›ia, compusă din lucrări realizate de copiii din comunitatea israelienilor originari din România, cu vârste cuprinse între 4 È™i 12 ani, celebrează Ziua InternaÈ›ională a Copilului. Tema expoziÈ›iei este: legăturile de familie cu România ale autorului (peisaje din România, simboluri româneÈ™ti etc.).

Expoziția este deschisă în perioada 3–30 iunie 2020, la sediul ICR Tel Aviv (B-dul Shaul Hamelech nr. 8, etaj 6, Beit Amot Mishpat), de luni până joi între orele 9.00–17.00, vineri între orele 09.00–14.00, doar cu programare în prealabil. Pentru programarea vizitării expoziției vă rugăm să ne contactați telefonic: 03 696 1746.

 
 
 
diaspora-romania.ro, Contabil roman in Germania, Avocat Germania, Notar Germania, Evenimente in Germania, Locuri de munca in Germania, medici romani in Germania, Doctori Romani in Germania, Restaurant romanesc, Restaurant romanesc in Germania, Transport Germania, Diaspora Germania, comunitatea Romanilor din Germania, Diaspora Romana, diaspora, Comunitatea romanilor din Germania,Stiri diaspora,Romanii in strainatate,Restaurante Romanesti in Italia , restaurante Romanesti in Spania,Restaurante Romanesti in Belgia,Restaurante Romanesti Olanda, Restaurante Romanesti in Austria, Restaurante Romanesti in Franta, Restaurante Romanesti in Elvetia, Restaurante Romanesti in Anglia, Doctori Romani in Austria, Doctori Romani in Germania, Doctori Romani in Franta, Doctori Romani in Belgia, Doctori Romani in Olanda, Doctori Romani in Elvetia, Doctori Romani in Anglia,Doctori romani in Italia, Locuri de munca in Germania,Locuri de munca in Austria, Locuri de munca in Anglia,Locuri de munca in Belgia,Locuri de munca in Italia, Locuri de munca in Spania,Locuri de munca in Olanda, Locuri de munca in Elvetia, Avocat Roman in Austria, Avocat Roman in Spania, Avocat Roman in Belgia, Avocat Roman in Anglia, Avocat Roman in Olanda, Avocat Roman in Elvetia, Avocat Roman in Germania,Avocat Roman in Franta, Contabil Roman in Germania,Contabil Roman in Austria,Contabil Roman in Elvetia,Contabil Roman in Olanda,Contabil Roman in Belgia, Contabil Roman in Franta, Contabil Roman in Anglia, Transport Germania,Transport Austria,Transport Belgia ,Transport Elvetia, Transport Franta,Transport Anglia, Transport Olanda
© 2019 Diaspora Romania. All rights reserved | Realizat de MediaPub